Skip to content

En klassiker til dit hjem

Hvis du gerne vil skabe et moderne og stilsikkert hjem, hvor du ikke skal skifte dit interiør ud hver sæson, men i stedet leve godt med de ting du allerede har, så skal du gå efter en klassisk indretning fyldt med godt håndværk og gode traditioner.

Det er nemt at blive fanget i en forbrugsfælde, hvor du hver sæson løber efter de seneste trends på boligmarkedet for at indrette dig rigtigt og efter det som moden dikterer. Der er ikke noget forkert i at indrette efter den metode, men hvis du godt kan lide ro og mere ensartede omgivelser, bør du begynde at indrette dig anderledes.

En bæredygtig og langtidsholdbar indretning handler om at træffe det rette valg, først gang du køber noget nyt til dit hjem. Det handler om at spare op til den ene ting, du virkelig drømmer om, i stedet for at købe halve løsninger og tro, at det kan gøre det ud for drømmekøbet. Det handler om at købe godt håndværk og smukt design, som holder år efter år.

Køb klassisk uden fortrydelse
Hvis du gerne vil købe et godt møbel, gennemtænkt lampedesign eller håndlavet interiør, så er der som regel brugt rigtig mange timer på at udtænke designet, producere produktet og gennemtænke hver eneste detalje. Det er det, du betaler for, når du eksempelvis køber en håndlavet lampe fra Le Klint, hvor års traditoner og design er indarbejdet. Ja, det koster lidt mere end lampen fra supermarkedet, men du får også gevaldig meget mere for pengene.

Det er værd at huske på, når valget står mellem den billige løsning og den lidt mere dyre løsning. Det betyder ikke, at du altid skal gå efter en dyr klassiker. Men det betyder, at du bør tage et aktivt valg, hver gang du køber nyt til dit hjem. Hvor meget ønsker du noget særligt i præcis dette tilfælde? 

Et smukt og personligt hjem er præget af aktive valg og her handler det ikke om, hvad tingene koster. Her handler det om den rette sammensætning og det tydelige i din valg. Lad folk se din personlighed, når du indretter og gå efter det interiør, som taler til dig og dit hjerte.