Skip to content

Er du en mester til krydsord?

Krydsord – en sand klassiker

Hvis du selv nyder at gætte krydsord, så ved du også, hvordan du kan glemme tid og sted og alt omkring dig, når du går i gang med at finde de rigtige ord. Krydsord er virkelig en disciplin, som kræver koncentration, og det kan fylde hele din bevidsthed, hvis der er et ord, som du ikke kan finde.

Nogle gange må du sikkert have gang i ordbøger, et leksikon eller google på nettet for at finde lige det ord, som du mangler. Det er ret sjovt, og med tiden kan du gå i gang med krydsord, som bliver sværere og sværere.

Krydsord er blevet stort på nettet

Traditionelt set, så er krydsord noget, som du løser i et krydsordsblad, som kan fås i flere varianter og sværhedsgrader. “Mesterkryds” er for dig, som er blandt de skrappeste ordekvilibrister, når det gælder krydsord – eller kryds og tværs, som det faktisk også bliver kaldt.  

Men hvad nu, hvis du er blevet færdig med alle opgaverne i bladet, og du lige er klar til at sætte nogle ord sammen?

Heldigvis så er krydsord også blevet stort på nettet, og der findes mange sider, hvor du kan nyde din yndlingsbeskæftigelse helt gratis. Fordelen er, at du så også kan løse lige den type opgave, som du har lyst til på det tidspunkt, i stedet for at nøjes med de opgaver, som er tilbage i dit blad. 

Det er også meget nemmere lige at gå ind på din telefon eller tablet, i stedet for at skulle sidde med både blad og blyant og viskelæder.

Der findes både gratissider og betalingssider på nettet

Du kan sagtens vælge de gratis sider, men der kan være mere udfordring i nogle af betalingssiderne, som også kan have nogle anderledes opgaver, som du helt sikkert vil synes om. 

Kryds løs på nettet.