Skip to content

Få muret din husfacade op

Hvis du er den glade ejer af et murstenshus, vil du opleve, at på et eller andet tidspunkt kan det være nødvendigt at få en murer ud og få gennemgået facaden og efterfølgende få den muret op igen. Det kan f.eks. være en murer i Ringkøbing du beder om at udføre opgaven.

Over tid vil dit hus facade blive snavset, få alger og måske vil der komme små eller store huller i murværket, som skal repareres inden at muren bliver muret op igen. 

Start med at få sandblæst muren

Har du besluttet dig for at få muret dit hus facade op og måske efterfølgende få det malet er det en god ide at starte med at få det sandblæst. En sandblæsning vil fjerne hvad der er af snavs, alger og løse mursten. Det vil gøre det nemmere for mureren at få et overblik over hvad der skal repareres inden facaden bliver muret op.

Fordelen ved at få fjernet skidt og snavs inden er også at det endelige resultat bliver markant bedre og vil ikke alene holde længere, men også se pænere ud.

Hvis du vælger at få dit hus facade sandblæst inden, er det vigtigt at du husker at huset skal have tid til at tørre inden mureren starter. Hvis husets facade ikke er tørt, er der risiko for at få fugt og skimmelssvamp. 

Sælg dit hus med en ny facade

Alle som har prøvet at flytte ved at det er hårdt arbejde og hvis du har planer om at sælge dit hus, kan du med fordel overveje at få husets facade lavet inden. Ikke alene vil huset se flottere ud når du får besøg af mulige købere, de har også et mindre projekt der skal laves i forbindelse med flytningen. Det vil alt andet lige gøre det nemmere at sælge.