Find din efteruddannelse

05 maj 2022 Maria Laugesen

advertorial

Søger du nye udfordringer og kunne tænke dig at efteruddanne dig – måske på et helt nyt område, end du tidligere har prøvet? Så er der masser af muligheder at vælge mellem. Her kan du blive klogere på nogle af dem.

Bliv chauffør med nyt kørekort

Hvis du leder efter nye jobmuligheder, så kan et udvidet kørekort åbne dørene for helt nye brancher. Der er nemlig mulighed for at efteruddanne sig med kurser, som giver bus- eller lastbilkørekort, krancertifikat eller lignende. Med et job inden for transportbranchen kan du få muligheden for at arbejde med mennesker, og ofte er der stor fleksibilitet i arbejdet.

Du er helt selv herre over, hvilken uddannelse der er den rette for dig. Der er mange muligheder at vælge mellem, og du kan gå på opdagelse i det spændende kursuskatalog for at blive klogere på området.

Find din efteruddannelse

Hos EUC Syd finder du et væld af AMU-kurser, hvor du kan efteruddanne dig inden for lige netop det, du ønsker. Her kan du blandt andet finde muligheden for at tage buskørekort, hvor du vil erhverve kørekort til både kategori D og Erhverv, og hvor du modtager undervisning til eksempelvis kundeservice og handicap-kørsel.

bus kørekort

Efter 6 ugers kursus er du klar med dit buskørekort, som kan bruges til f.eks. bybus, skolebus, turistbus eller noget helt andet. Jobbet som buschauffør er eftertragtet, så der er gode jobmuligheder, og du får et udfordrende og alsidigt job, som involverer stor kundekontakt med mange forskellige mennesker. Det er en helt oplagt mulighed for dig, der gerne vil prøve kræfter med noget nyt på arbejdsmarkedet.

Der findes en række forskellige opstartsdatoer og lokationer, så du kan finde lige netop det kursus, der passer til dine behov. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om, hvordan kurset foregår, og hvilke forudsætninger du kan have. 

Flere Nyheder