Skip to content

Giv en Maanesten ring i gave

Det er altid svært at finde den perfekte gave til din veninde, kæreste, søster eller mor. Smykker er altid et godt valg, da det gør de fleste glade. Men hvilken type smykke skal du give? Skal det være en halskæde, et par øreringe eller måske en ring? Hvilket design skal smykket have? Hvis du vælger et smykke, f.eks. en ring, med et meget enkelt, men smukt design, går du aldrig helt forkert med gaven. Det danske brand Maanesten har mange flotte kollektioner med fine ringe i enkle, men eksklusive designs.

Eksklusivt dansk smykkebrand 

Maanesten er et dansk smykkebrand. Det blev stiftet af Smykkedesigner Lotte Venø Callesen. Virksomheden designer selv alle smykker i Danmark. De bliver produceret i Indien, hvor Maanesten har deres eget hold af sølv- og guldsmede. Her bliver smykkerne til gennem helt traditionel håndværk. Kombinationen af det danske design og det fine håndværk i Indien gør, at brandet tilbyder smykker til helt fornuftige priser. 

Designet på Maanesten smykker er enkelt i sig selv, men de fine detaljer vidner om det utrolig gode håndværk. Alle smykkerne er produceret i den bedste kvalitet. Det er let at finde både øreringe, halskæder og ringe, som passer sammen i mærkets forskellige kollektioner. 

Find en skøn Maanesten ring hos Guldsmed Norup

Vil du give en smuk ring som gave? Maanesten forhandles hos Guldsmed Norup, hvor du kan finde mange flotte ringe fra mærket. Du finder både smukke modeller i sølv eller guld. Der er ringe med fine bølger, ringe sammensat af detaljerede mønter og ringe med en oval amulet. Du kan derfor finde mange forskellige fine ringe, som du kan give i gave til din veninde, søster eller kæreste. Der er virkelig noget for enhver smag. Brandets enkle design gør det let at finde en ring, som passer til enhver stil. 

Gå på opdagelse hos Guldsmed Norup, og find skøn Maanesten ring