Skip to content

Hjælp den gode gulvafslibning på vej

Som udgangspunkt er gulvafslibningsfirmaet jo ret ligeglade med, hvad du egentlig bruger dit gulv af træ til, for det er deres opgave at sørge for, at dit gulv eller gulve kommer til at se flotte ud igen og give dig en forklaring til, hvordan du vedligeholder dem, mellem besøgene fra en gulvafsliber.

Men det er da klart, at de kan gøre arbejdet lidt lettere at gå til, og det kan give en bedre forståelse og fornemmelse for gulvafsliberen, hvis man ved, hvordan forholdene er omkring gulvet, der skal slibes ned.

Det kan være de generelle forklaringer, om gulvet er i et lokale, der ikke bliver opvarmet, om det er i et rum, hvor der er høj luftfugtighed med videre.

Dette kan være med til at give en fornemmelse for, om gulvet måske også bliver brugt meget eller lidt, for der er jo også forskel på, om det er gulvet i et opbevaringsrum, hvor man sjældent træder rundt, men hvor man så måske som kunde ikke tjekker tilstanden efter for så tit.

Eller om det er et gulv, som der tit bliver trådt på. Godt nok gør man så dette gulv en del rent og holder øje med det, men det modtager også meget slid i løbet af en dag og uge.

Forklaringen kan jo også være sådan noget med, om det er et forsamlingslokale, der bliver brugt fra alt til danseaftener til receptioner og forretningsmøder.

Eller måske er der mere tale om en sportshal, hvor man bagefter skal have tegnet banerne op igen; eller hvis det nu er meningen, at man agter at male gulvet efter gulvafslibningen.

På den måde bliver det lettere for gulvafsliberen at have et udgangspunkt at forholde sig til, så man både ved, hvor stor en slitage man kan forvente at komme ud til, hvor meget muligt arbejde man skal udføre, og hvad man skal bede kunden om at gøre ved gulvet selv – før og efter behandlingen.

Her kan du få hjælp fra https://gulvkanonen.dk/ til dette.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.