Hold din bedkant pæn og lige

30 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Sådan en bedkant kan jo være en overgang fra fliser til græs, eller fra græs til et blomsterbed og måske ligefrem til en lille hjemmelavet sø i ens have.

I hvert fald plejer de fleste bedkanter at være kendetegnet ved at overgå fra en type materiale eller organisk af slagsen til noget andet, og det kan gøre det lidt svært at vedligeholde.

Man kan jo klippe og tilpasse blomsterne i blomsterbedet, og man kan slå græsset på en græsplæne, men når så den overgang dukker op, så skal man hen at skifte mellem vedligeholdelsesmaterialer, og det kan bliver lidt besværligt.

Det er noget af det, som vi skal se nærmere på i denne artikel, hvor vi vi hjælpe dig lidt med, hvordan du kan gøre det nemmest for dig selv at holde det pænt og rent, og hvad du især skal være opmærksom på i den forbindelse.

Mange remedier skal i spil ved din bedkant

Du skal selvfølgelig bruge det udstyr, som der er beregnet til den del af bedkanten, du er på, men når du bevæger dig over til det næste sted, skal du skifte udstyr.

Du kan ikke køre over fliser med græsslåmaskinen, når skærene er slået til, og det giver jo ikke mening at sprøjte med insektmidler på fliserne.

Man kender det jo lidt fra en græskant, når den stopper ved en husmur, at man har lidt svært ved at slå græsset i kanten her, også selvom man har en elektrisk hækkeklipper eller kantklipper, hvorfor man næsten skal bruge en saks her.

Desuden er det vigtigt at holde øje med bedkanten her, at der ikke opsamler sig nyslået græs, eller nogle insekter er på vej fra det ene område til det næste.

Derfor skal man virkelig holde øje med, hvordan man gør dette specielle område pænt, men det er bestemt ikke umuligt.

Flere Nyheder