Huskede du det hele i den træhandel?

25 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nogle mennesker er gode til at huske, hvad de skal have købt i en træhandel og et byggecenter for at skabe en flot terrasse med herregårdssten.

Måske er man så heldig, at man kan købe det hele samme sted, som man mangler, så man ikke skal køre flere steder hen, og der er plads til det hele, så man heller ikke skal køre flere gange for at få det hele hjem.

Andre mennesker er nødt til at skrive det ned på en huskeseddel, hvad man skal have – og så skal man bare lige huske at tjekke den og kunne afkode den.

Der er nok mange af os, der har prøvet at glemme en lille vare ved kassebåndet i supermarkedet, fordi den var så lille, at man ikke kunne se den, men det kan da også ske i en træhandel, da de også har mindre varer her.

Derfor skal man lige huske at tjekke efter, at man fik det hele med.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Tjek efter, om du fik det hele med hjem fra den træhandel

Men man kan også komme ind sådan et sted med en klar mission om, hvad man skal have, og så får man inspiration derinde til, hvad man ellers vil bruge til den terrasse, eller man opdager ting, som man ikke var klar over, at man kunne bruge til den terrasse.

Måske ser man også nogle helt andre ting, som man kan bruge til et andet projekt, som man står og overvejer, eller man får netop idéer derinde til, hvad man ellers kan begynde på af projekter efter den terrasse.

Så ender man med at have tusinde ting i hovedet, man skal huske, og som man skal købe, og så kan det sagtens ske, at man mister overblikket.

Derfor er det vigtigt lige at orientere sig, når man skal hjem fra træhandlen, om man fik det hele med.

Flere Nyheder