Skip to content

Hvad er det smarte ved opsætning af filt?

Der er mange fordele ved at vælge opsætning af filt i stedet for blot at male på de bare vægge i stuer og i værelser. For det første udgør filt det helt perfekte fundament for malingen, som binder til den porøse overflade. Slut resultatet bliver helt glatte og ensartede vægge, som kan holde sig sådan i mange år. Og for det andet kan det stærke filt, som består af tynde glasvævs fibre, dække over revner og sprækker i pudset.

Sålænge pudset i sig selv er sundt og stærkt, og revnerne er resultatet af sætnings skader i murværket (og ikke af at pudset er ved at rådne og smuldre), kan filt sågar holde sammen på pudset, således at der ikke opstår nye revner. På den måde slipper du for at nye såvel som eksisterende revner skal slå igennem malingen og skæmme dine vægge.

Hvor kan jeg få professionel hjælp til opsætning af filt?

Hvis du ikke selv føler dig 100% I stand til selv at opsætte filt på dine vægge, er dette ganske forståeligt. Opsætning af filt er en opgave, som kræver et vist håndelag – og også gerne en god portion erfaring. Derfor er det en god idé at lade en dygtig, faglært maler forestå opsætning af filt.

Når du vælger at overlade opsætning af filt til en professionel maler, kan du være helt sikker på at få det optimale slutresultat. De fleste malere vil anbefale opsætning af filt som et led i malerarbejdet nærmest uanset hvad. Et lag professionelt opsat filt giver det stærkeste grundlag for et stykke vel udført malerarbejde, som du kan have glæde af i mange år.

Hos Malerkanonen finder du de dygtigste malere i landet, som gerne stiller deres kompetencer til rådighed for dig i forbindelse med opsætning af filt.

Læs mere på https://malerkanonen.dk/opsaetning-af-filt/