Skip to content

Hvor får jeg tung autohjælp i Ringsted?

En ting er at køre i grøften med en personbil. Her vil man kunne få assistance relativt hurtigt – og faktisk vil en anden personbil eller en firhjulstrækker være til stor hjælp såfremt denne var udstyret med et spil eller blot stærkt tovværk.

Noget helt andet er det at havarere med et tungt køretøj så som en lastbil eller måske et specialkøretøj. En lastbil, som vælter midt på en befærdet vej, kan skabe kaos i mange timer. Det er derfor vigtigt hurtigt og effektivt at få fjernet det store og tunge køretøj, som kan spærre flere vejbaner på én gang – og måske endda være læsset med produkter som kan udgøre fare for udskridning, eksplosion eller lignende.

Derfor er det vigtigt at du som ansvarlig for en vognpark bestående af tunge køretøjer har god kontakt til et redningsfirma som kan hjælpe med såvel bugsering som med oprydning efter havari. Og kører du ofte på de midt og vestsjællandske veje kan du med fordel gøre brug af Redning Danmark.

Hvem er Redning Danmark?

Redning Danmark er et privat firma som har specialiseret sig inden for autohjælp til specifikke brancher. Du kan selvfølgelig godt tegne et abonnement på Redning Danmark selv om du blot gerne vil sikres kompetent autohjælp til din private personbil. Men Redning Danmarks særlige kompetence område er hjælp til brancher som benytter tunge og stor køretøjer i forbindelse med deres virke, for eksempel vognmænd, speditører, distributions selskaber, og bus selskaber. Der ud over serviceres også aktører inden for skovbrug, landbrug, stat og kommune samt diverse maskin stationer.

Hos Redning Danmark finder du et stort hold af dygtige og erfarne folk som alle har stor ekspertise inden for autohjælp når det handler om tunge eller godsbærende køretøjer. Hos Redning Danmark kan du få hjælp alle døgnets 24 timer, hele året rundt, hvis uheldet skulle være ude. Du kan læse mere om Redning Danmark, og om tung autohjælp i Ringsted, på redningdanmark.dk