Skip to content

Hvordan virker penisringe?

Har du hørt om penisringe, men har du svært ved helt at få greb om, hvad det er, og hvordan de virker? Så læs med her, hvor vi giver dig en kort introduktion til det pirrende sexlegetøj, der giver dig en kraftigere og mere fyldig erektion.

Overordnet set er en penisring en lille ring, du fører ned over penis – enten i slap eller stiv tilstand – så den strammer en lille smule. Det må aldrig føles ubehageligt, og det kan sagtens være, at du skal prøve den nogle gange, inden du har vænnet dig til følelsen. Penisringen bevirker, at blodet bliver længere tid i penis, og derfor vil din erektion holde lidt længere og din penis vil føles lidt større.

3 typer af penisringe

Som udgangspunkt kan man inddele penisringe i 3 kategorier:

Den klassiske penisring har ingen vibrationer. Den placeres omkring penisroden og strammer let. Denne model er velegnet til dig, der ikke har leget med penisringe før, og gerne vil eksperimentere lidt.

Penisringe med vibrator er den næste kategori. Denne model minder meget om den klassiske penisring, men med den forskel, at der er påsat en lille vibrator, som stimulerer kvindens klitoris, når I har samleje.

Den sidste kategori er en penisring, der sidder om både penis og kuglerne. Flere af disse modeller har desuden ekstraudstyr i form af en minidildo til anal stimulation. Den er mere avanceret end de to foregående og tilfører en ekstra dimension til legen.

Hvor længe må en penisring sidde?

Det er vigtigt for dit velbefindende, at penisringen ikke sidder for længe. Som udgangspunkt siger man, at den ikke må sidde mere end 20 minutter. Det er dog forskelligt fra person til person, og derfor er du nødt til at prøve dig lidt frem. Grundlæggende kan man sige, at det aldrig må føles ubehageligt at have penisringen på.