Hvornår skal du have besøg af en skorstensfejer i Faaborg-Midtfyn?

26 august 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du kan melde dig til listen over danskere, som enten har en brændeovn, et oliefyr eller lignende derhjemme, så vil det være nødvendigt med et besøg af en skorstensfejer fra tid til anden. Det kan du også få meget mere viden omkring herunder. 

Få en skorstensfejer i Faaborg-Midtfyn ud til dig her

Når større eller mindre skorstene skal renses

Når det kommer til de almindelige skorstene, som er koblet til helt almindelige parcelhuse, så er det lovpligtigt, at din lokale skorstensfejer skal besøge dig en gang årligt. Her skal skorstenen nemlig fejes og renses, så risikoen for brandfare kan minimeres og selvfølgelig forebygges. For at være helt konkret, så laver skorstensfejeren en fejning, røgrøret renses og der laves et brandpræventivt syn. 

Hvis der er tale om større anlæg eller større skorstene, så vil det være nødvendigt, at skorstensfejeren kommer ud i hvert fald to gange årligt. Men du kan naturligvis også selv række ud til en skorstensfejer i Faaborg-Midtfyn og høre nærmere. 

Når du går med tanker om at få en brændeovn

Hvis du går med tanker om at få en brændeovn eller lignende, så er det også et must, at du får hjælp og rådgivning af en skorstensfejer i Faaborg-Midtfyn. På den måde kan du nemlig blive bedst muligt klædt på, når det kommer til de brandtekniske forhold, der skal være styr på – for det er selvfølgelig et must.  

Når du har en skorsten du ikke længere bruger

Hvis du har en skorsten, som ikke længere tages i brug, så kan det også være en idé, at du får en skorstensfejer ud til dig. Her kan der laves en besigtigelse, og herfra er det selvfølgelig ikke aktuelt, at du hvert år skal have din lokale skorstensfejer ud til dig. 

Du kan eventuelt finde din næste skorstensfejer i Faaborg-Midtfyn her.

Flere Nyheder