Skip to content

Naturlig hårbehandling hos din frisør Ballerup

Alle os med langt hår har på et tidspunkt prøvet at forlade en frisør enten grædefærdige eller i tårer. Der er intet mere nedslående, end når frisøren siger ”vi bliver nødt til at tage 5/10/15 cm af spidserne, fordi de er så ødelagt”. At få klippet store bidder af sit hår føles som at få frataget en del af sin personlighed. Og selv om man trøster sig med, at det jo nok gror ud igen, er man alligevel knust resten af dagen og føler nærmest, at man er blevet plysset.

Pas godt på dit hår – brug grønne produkter og en grøn frisør

Derfor er det vigtigt, at du passer særdeles godt på dit hår til hverdag. Dette betyder, at du skal vaske dit hår så sjældent, som du kan komme af sted med det, da hyppig hårvask slider på håret og udtørrer det. Du bør også holde igen med føntørringen, og i så vidt muligt omfang lade håret lufttørre. Varmen fra føntørreren medvirker nemlig også til udtørring af håret, lige som crepe jern, krøllejern og glattejern er store syndere, når det handler om at påføre hårstråene varige skader. Styling med hårspray, gele, mousse og andre kemikalier bør også være et stort no go i hverdagen. Det siger også sig selv, at du bør holde dig fra de helt skrappe kemikalier, så som hårfarve, afblegningsmidler og permanentvæske. Og når du går til frisøren, bør du i videst muligt omfang vælge en frisør med ekspertise inden for anvendelsen af grønne produkter uden tilsatte kemikalier.

Vælg en grøn frisør, og få en velduftende og plejende oplevelse

Der findes mange gode alternativer til en traditionel frisørbehandling. Noget af det bedste, du kan gøre for dit hår, er at give det en grøn behandling med lækre, naturlige produkter. Og sådan en behandling kan du få hos frisør Pii. Book en tid på https://www.frisorpii.dk/ballerup/ og få dit stærke, blanke hår tilbage!