Skip to content

Professionel nedgravning af kabel til robotplæneklipper

Bruger du alt for megen tid på at slå græsset hver eneste sommer? Så bør du overveje at investere i en robotplæneklipper. Uanset størrelsen af din græsplæne vil du med en robotplæneklipper kunne frigøre tid til andre spændende projekter i haven. Eller du kan blot læne dig tilbage og nyde solen mens din robotplæneklipper gør det tunge og kedelige arbejde for dig.

Hvorfor købe en robotplæneklipper?

Måske synes du at det er overkill med en robotplæneklipper. Din græsplæne er jo ikke særligt stor – og så hårdt er det vel heller ikke at slå græs i ny og næ. Men her skal du huske at plænegræs gror helt ustyrligt i højsommeren. Med den rette kombination af regn og solskin kan du risikere at skulle finde din græsslåmaskine frem flere gange om ugen hvis græsset skal holde en pæn højde.

Med en robotplæneklipper har du fordelen af ikke at skulle tænke så meget over hvornår græsset er så højt at det trænger til at blive studset. Det finder din robotplæneklipper nemlig selv ud af. En moderne robotplæneklipper er forsynet med sensorer som fortæller den hvornår græsset er nået ud over den ønskede højde.

Du kan oven i købet få en robotplæneklipper som selv finder vej hen til sin ladestation når den er ved at løbe tør for batteri, som indstiller arbejdet når det begynder at regne, og som først genoptager dette når bygen er drevet over og græsset atter har rejst sig.

Hvordan kan jeg forhindre min robotplæneklipper i at løbe hjemmefra?

Når du køber en robotplæneklipper er det vigtigt samtidig at få nedlagt afgrænsnings kabler langs kanten af din græsplæne. Disse vil fortælle en særlig sensor i din robotplæneklipper at den skal vende om. Derved undgår du at få ødelagt dine bede, eller at din robotplæneklipper stikker af fra din matrikel. Få et godt tilbud på nedgravning af kabel til robotplæneklipper på Kabelnedlægning.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.