Sådan gør du købet af din nye facadedør så billigt som muligt

28 september 2021 Emilie Ann Jacobsen

Det er med til at give dit hjem et helt andet udtryk, at du får en ny facadedør. Derfor er det selvfølgelig en vigtig beslutning. Samtidig er det dog ikke en, som du behøver at bruge flere penge på end højst nødvendigt. Der findes nemlig masser af måder, hvorpå du kan spare penge på en facadedør. 

Først og fremmest er det selvfølgelig ved at finde et godt facadedøre tilbud online. Det kan du for eksempel gøre hos webshoppen klarvinduer.dk. De har mange forskellige døre at vælge imellem og har generelt nogle lave priser. 

Inden du kan købe den dør, som du gerne vil have, skal du have målt op, hvor stor den skal være. Der er også penge at spare for dig ved, at du selv gør det. Du skal altid måle indersiden af døren og sørg for at måle flere forskellige steder. Dermed er du sikker på, at du ikke kommer til at måle forkert. Når du skal have karmmålet, skal du tage hulmålet og trække 20-25 mm fra. Du fylder de resterende 10-15 mm op med fuge. 

Stå også selv for monteringen af din dør

Når du vil spare penge på din nye facadedør, bør du selvfølgelig også selv stå for monteringen af den. Dermed er der yderligere penge at spare. Det er ikke særlig svært for dig at sætte døren op. Det kræver ikke nogen særlig erfaring. 

Det vigtigste i forhold til at montere din dør er, at du sørger for at få isoleret godt nok rundt om den. Gør du ikke det, vil det jo kunne trække koldt ind i din bolig. Det er rigtig ubehageligt for dig. Derfor bør du sørge for at isolere ordentligt. Heldigvis er det heller ikke noget, der er svært. Så længe du er opmærksom på det, kan det altså sagtens lade sig gøre for dig. 

Flere Nyheder