Skal din båd på Sjælland have en gulvafslibning?

28 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi er ikke så meget ude i at tale om, at en lille træjolle skal have en gulvafslibning, men det kunne da godt tænkes, at det var det, som man havde overvejet.

Nej, vi taler mere om en større båd, som der kunne være på flere niveauer, hvor man så har nogle trædæk, som der skal slibes ned.

Derfor kan man her tale om en dækafslibning, hvor man gerne vil have ordnet hele skuden fra helt nede til bunden og op til øverste dæk, hvor noget af dette dæk måske er ude under åben himmel.

Så kan man måske tage de nederste dæk, mens båden er i havn, men når man så skal tage sig af det øverste dæk eller dem, som der er blotlagt, så skal man næsten gøre det inde i en bygning, hvor man fører båden ind, eller man dækker den til, mens man kan arbejde eller gør det en dag, hvor man er ret så sikker på, at vejret er med en.

gulvafslibning på Sjælland

Din båd på Sjælland fortjener også en gulvafslibning 

Af den grund er det også vigtigt at understrege det med, at man helst skal have skibet på land, når man skal have slebet dækkene.

For det kan godt være, at vejret er godt, og vandet i havnen er roligt den dag, men derfor er det stadig svært at have med at gøre, hvis man skal have udstyret ned til båden nede i vandet – og den givne gulvafsliber er måske ikke så søstærk.

En undtagelse kunne være en større færge, som man ikke kan indstille rutefarten på, bare fordi man skal slibe dækkene ned.

Så må man afskærme de områder, som der skal slibes, indtil de er klar til at blive taget i brug igen.

Du kan høre https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/ ad, om de kan klare den opgave for dig.

Flere Nyheder